Avon Mark

Avon Mark Pudra

Bahar yaklaşırken trendler değişiyor; trendlerin değişmesiyle birlikte giysiler hafifliyor, renkler açılıyor ve gardıroplarda çiçekler açmaya başlıyor. Bahar trendleri ile birlikte çiçek açan tek yer gardıroplar değil tabii; makyaj çantalarımız da sezonun trendi renk paletleri ve makyaj malzemeleri ile dolup taşmak için sabırsızlanıyor. 2017 bahar ve yaz makyaj trendlerini hedeften vurmak için doğru adres ise Avon Mark!

Baharın en gözde makyaj trendlerinin bir araya geldiği Avon Mark serisi, kusursuz bir ilkbahar makyajı için ihtiyacınız olan tüm ürünlere sahip. Hafifliği sayesinde cildinizde yokmuş hissi yaratan köpük fondötenler, suya ve tere dayanıklı, etkileyici bakışların imzası rimeller ve rengarenk ruj çeşitleri, bu koleksiyonda öne çıkan makyaj malzemelerinden sadece birkaçı. Gelin Avon Mark serisi ile bu bahar da güzelliğinizi ortaya çıkartabileceğiniz yollara yakından bakalım.

Etkileyici bakışların vazgeçilmezi: Avon Mark Spectra Lash Kademeli Maskara

Avon Mark Rimel

Avon Mark Spectra dendiği zaman akla gelen ilk şey hacim, hacim ve yine hacim! 3 farklı dolgunluk kademesi olan Avon’un en sevilen ürünleri arasında yer alan bu rimel sayesinde dilediğiniz yerde dilediğiniz hacimde kirpiklere ulaşmanız mümkün. Günlük kullanım için birinci, etkileyici anlar için ikinci, en özel günleriniz için ise üçüncü kademe ideal hale geliyor. Topaklanma yapmayan ve göz çevresine bulaşmayan yapısı ile bu maskara yüzde 800’e kadar daha dolgun kirpikler vaat ediyor. Avon Mark Spectra Lash Rimel ile dolgunluk ve drama kattığınız gözlerinize Avon Mark Intense Kohl Göz Kalemi sürerek etkileyici ve dayanılmaz bakışlar yaratmanız mümkün.

Sanki yokmuş gibi: Avon Mark Mat Köpük Fondöten

Avon Mark Fondöten

Biz kadınlar her ne kadar fondöteni ve cildimizde yarattığı etkiyi çok sevsek de uzun ve yorucu bir günün sonrasında yüzümüze sürmüş olduğumuz fondöten tabakası ağırlık ve fazlalık hissi yaratmaya meyilli olabiliyor. Avon Mark’ın yeni mat ve köpük fondöteni tam olarak bu dertten muzdarip olan bayanların imdadına yetişiyor. Mat, düzgün ve porselen-vari bir görünüm oluşturan köpük fondötenin uygulaması da çok kolay. İdeal kapatıcılık sağlayan özel dokusu sayesinde doğal ve hafif bir cilt görünümü oluşturan Avon Mark mat köpük fondöten, tabii ki dermotolojik olarak test edilmiştir ve her cilt tipi ile birebir uyumludur. Ten renginize en uygun seçimi yapabileceğiniz 8 renk opsiyonu ile birlikte Avon Mark fondöteni yine Avon Mark serisinin SPF 50 özellikli düzgünleştirici kremi ile tamamlamanız ve dört dörtlük bir görünüme kavuşmanız mümkün.

Mükemmel dudaklar: Avon Mark The Bold Ruj

Avon Mark Ruj

Tek sürüşte canlı, parlak, yoğun ve dolgun dudaklar: Hepsi Avon Mark The Bold Ruj sayesinde! Kadınlar için adeta bir love-mark haline gelen bu rujun nemlendirici dokusu sayesinde dudaklarınıza renk katmakla kalmaz, aynı zamanda ihtiyaç duydukları nemi de karşılamış olursunuz. Doygun kırmızılar, uçuk pembeler ve tatlı şeftaliler derken bol renk seçeneği ile karşımıza çıkan Avon Mark’ın sevilen ruju, siyah beyaz ambalajı ile hem dudaklarınıza hem gözlerinize hitap ediyor. Üstelik mat ruj tercih ederseniz size özel hazırladığımız mat ruj kullanma rehberinden de yararlanabilirsiniz.

Sonuç mu? Avon Mark ile makyaj trendlerini 12’den vurun!

Tabii ki Avon’un yeni serisinde tek göze çarpan parçalar bunlar değil. Pratik kullanımı ile ön plana çıkan ikili kontür allığı ile yüz hatlarınızı mükemmel biçimde ortaya çıkartabilir, düzgünleştirici CC krem sayesinde yüzünüzdeki tüm kusurları zahmetsizce kapatabilir, rengarenk far paletleri eşliğinde eğlenceli ve canlı bir göz makyajı yaratabilirsiniz. İlkbahar 2017 trendlerini karşılarken geriye sadece tek bir şey demek kalıyor: Hoşgeldin bahar!